Galerija dogodkov

Podelitev Veno Pilon Ajdovscina 18.5.2022

Srednja šola Veno Pilon Ajdovščina

47 dijakinj in dijakov programa Predšolska vzgoja je prejelo Europass potrdilo o mobilnosti za opravljeno dvotedensko praktično usposabljanje v litovskih, italijanskih, španskih in portugalskih vrtcih. Potrdilo jim omogoča priznavanje opravljene prakse v šoli in je učinkovito referenčno dokazilo za delodajalce. Vsako skupino je na mobilnosti spremljal strokovni delavec šole, ki je imel možnost z dijaki utrditi odnose na način, kot jih delo za šolskimi klopmi le stežka ponudi. (Maj  2022)

Podelitev SKOFJA LOKA 2021

Škofja Loka 2021

Podelitev dokumentov Europass Mobilnost, Škofja Loka, julij 2021

Academia 2023

Academia 2023: karierni svetovalci EU pri nas

V maju 2023 je potekal obisk svetovalcev iz EU v organizaciji naše partnerske mreže Euroguidance. Sodelujoči karierni svetovalci iz zaposlovanja in izobraževanja iz Nemčije, Švedske, Estonije, Španije in s Cipra so spoznavali vseživljenjsko karierno orientacijo v Sloveniji, trg dela, karierno svetovanje na ZRSZ, šolsko svetovalno delo srednjih in višjih šolah, v okviru kariernih centrov Univerze v Ljubljani in tudi svetovalno delo v okviru kariernih centrov za mlade.

Europe Direct Pomurje 29-3-23 2 Europe Direct Pomurje 29-3-23 1

EU priložnosti v Pomurju

Informacijska točka Europe Direct Pomurje je marca 2023 organizirala predstavitvev aktualnih storitev EU za državljane: poleg Europassa in Registra kvalifikacij, za katere skrbita točka EUROPASS in SOK/EOK na CPI, so bile predstavljene še možnosti, ki jih ponuja program Erasmus za mlade podjetnike (Center za razvoj in prenos znanj UP) ter zaposlitvene priložnosti, ki jih ponuja mreža Eures (ZRSZ).

Informativa 2023 1 Informativa 2023 2 Infromativa 2023 3

Informativa 2023

Europass se je na sejmu Infromativa 20. in 21. januarja v Ljubljani predstavil na stojnici Centra Republike Slovenije za poklicno izobraževanje. Ponudili smo karierno svetovanje dijakom in staršem, svetovalnim delavcem in učiteljem pa odgovarjali na vprašanja o Europass CV in prilogi k spričevalu, poklicnih področjih, registru slovenskih kvalifikacij, …

Официальный сайт Вавада казино и рабочее зеркало предлагает удобный кабинет и тысячи интересных автоматов. Максимальная отдача — 98%. Чтобы испытать удачу, пройдите регистрацию, пополните счет и получите бонус 100 фриспинов.

Dostopnost spletišča   Ctrl + U

 • Navigacija
  s tipkovnico

Bljižnjice s tipkovnico

 • Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
 • Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
 • Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
 • Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
 • Esc Zapre pojavno okno / meni
 • Tab Premakne fokus na naslednji element
 • Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
 • Enter Potrdi/klikne fokusiran element
 • Preslednica Označi/odznači potrditveno polje