BIC Ljubljana prejel nagrado za odličnost v poklicnem izobraževanju in usposabljanju

Biotehniški izobraževalni center Ljubljana je prejeli nagrado Vet Excellence Award. Evropska komisija je Biotehniški izobraževalni center Ljubljana nominirala za finalista prestižnega tekmovanja v kategoriji odličnost v poklicnem izobraževanju in usposabljanju.

Na BIC Ljubljana so za nagrado v kategoriji “VET INNOVATORS AWARD” predstavili številne aktivnosti BIC Ljubljana, ki jih izvajajo v različnih programih, eno izmed njihovih številnih aktivnosti so predstavili tudi v predstavitvenem videuv katerem so predstavili šolsko mikropivovarno BIC Ljubljana, ki deluje v sklopu Centra kulinarike in turizma KULT316. V prijavi so predstavili tudi študente živilstva in prehrane, ki so razvili Newdels,  pšenične durum testenine z ječmenovimi tropinami, ki nastanejo pri procesu proizvodnje piva, ki sicer končajo kot odpadek, v končnem izdelku pa predstavljajo kar 18 odstotkov končne mase. Z njimi so na tekmovanju Ecotrophelia 2019 osvojili bronasto priznanje, na mednarodnem tekmovanju EIT Food Innovation prizes pa srebrno.

Cilj nagrade Vet Innovators Award je prepoznati evropskega izvajalca poklicnega izobraževanja in usposabljanja, ki je z inovativnimi praksami prispeval k odličnosti na svojem področju. Za nagrado so se v evropskem finalu pomeril s konzorcijem poklicnih in strokovnih šol iz Finske.

mag. Jasna Kržin Stepišnik, direktorica BIC Ljubljana

»Hvala vsem zaposlenim za odlično delo vsakega izmed vas in za prispevek k razvoju in odličnosti BIC Ljubljana. Ponosni smo na naše delo in veseli smo, da je prepoznano tudi na evropski ravni. Naše glavno poslanstvo je izobraževanje in še naprej se bomo trudili, da bodo naši dijaki, študenti in udeleženci izobraževanja odraslih deležni odličnih pogojev za izobraževanje.”

Официальный сайт Вавада казино и рабочее зеркало предлагает удобный кабинет и тысячи интересных автоматов. Максимальная отдача — 98%. Чтобы испытать удачу, пройдите регистрацию, пополните счет и получите бонус 100 фриспинов.

Dostopnost spletišča   Ctrl + U

 • Navigacija
  s tipkovnico

Bljižnjice s tipkovnico

 • Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
 • Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
 • Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
 • Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
 • Esc Zapre pojavno okno / meni
 • Tab Premakne fokus na naslednji element
 • Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
 • Enter Potrdi/klikne fokusiran element
 • Preslednica Označi/odznači potrditveno polje