Europass profil

Ustvarite svoj Europass profil in dostopajte do vseh možnosti novega portala Europass. Omogoča vam shranjevanje dokumentov ter vas obvešča o priložnostih za delo in izobraževanje po Evropi.

Kako pripravim svoj Europass profil?

Na portalu Europass kliknete na Ustvari svoj brezplačni Europass profil. Preusmerjeni boste na portal, kjer si lahko ustvarite uporabniški račun. Geslo boste prejeli po elektronski pošti.

Pripravi

Kako posodobim svoj Europass profil?

Na spletnem portalu se vaš profil nahaja desno zgoraj. Ob kliku na gumb »Jaz«, lahko svoj profil posodabljate.

Posodobi

Pogosta vprašanja


Europass profil vam omogoča lažje upravljanje z različicami vaših življenjepisov in spremnih pisem. Vse različice lahko shranite v svoji knjižnici. Poleg tega vam omogoča, da svoj življenjepis delite kot povezavo (ni potrebno pošiljanje datoteke). Nenazadnje vam profil omogoča prejemanje predlogov iz evropskega zaposlitvenega portala EURES ter predlogov za dodatna izobraževanja, prilagojena vašemu profilu.


Do podatkov v vašem Europass profilu lahko dostopate le vi z uporabniškim imenom in geslom. Svoj profil (ali dele profila) lahko z drugimi delite samo vi, s komer želite, za čas, ki ga sami določite. Nastavitve zasebnosti lahko urejate v zavihku Nastavitve.


Le malo podatkov je zares obveznih, tako da o vsebini odločate sami. Primerno je, da se v profilu navedejo podobni podatki kot se sicer navajajo v poslovnem življenjepisu (izobrazba, znanja, delovne izkušnje, vključno s prostovoljnimi deli, ipd.), manj primerno pa je, da bi v svoj profil beležili občutljivejše osebne podatke (npr. povezane z zdravjem, družino, veroizpovedjo, ipd.).


To žal ni mogoče. Mogoče pa je ustvariti svoj profil v vseh uradnih jezikih EU. V vseh jezikih bodo samodejno prevedeni naslovi rubrik, medtem, ko boste za samo vsebino morali poskrbeti sami. S potencialnim delodajalcem ali ustanovo lahko nato delite svoj profil v ustreznem jeziku.


Dostopnost spletišča   Ctrl + U

 • Navigacija
  s tipkovnico

Bljižnjice s tipkovnico

 • Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
 • Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
 • Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
 • Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
 • Esc Zapre pojavno okno / meni
 • Tab Premakne fokus na naslednji element
 • Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
 • Enter Potrdi/klikne fokusiran element
 • Preslednica Označi/odznači potrditveno polje
Korzystając z Europass, kasyna Slotcity mogą skuteczniej wyszukiwać i zatrudniać pracowników z różnych krajów europejskich. Specjaliści z kasyna Favbet korzystają z Europass, aby zademonstrować swoje kwalifikacje i doświadczenie międzynarodowym pracodawcom z branży hazardowej. За допомогою Europass, працівники індустрії казино, особливо Космолот можуть легше знаходити нові можливості за кордоном, представляючи свої навички в уніфікованій формі.