Video vsebine

Dober recept za vaš življenjepis

Dober recept za vaš življenjepis

Kako pripravite dober življenjepis? Tisoč in enkrat zastavljeno vprašanje, odgovor je tokrat v obliki okusnega video recepta, ki ga ne smete prezreti.  Video je nastal s sodelovanjem točk Europass in Euroguidance Slovenija. Prirejen je po izvirniku, ki sta ga pripravila hrvaška centra Europass in Euroguidance.

dvofaktorska avtentifikacija

dvofaktorska avtentifikacija

Oglejte si, kako si lahko nastavite varnostno dvostopenjsko avtentifikacijo

Europass pomoč: ustvari svoj CV

Europass pomoč: ustvari svoj CV

Kratka navodila, kako ustvariti različne življenjepise v novem Europass urejevalniku. Video pojasni razliko med Europass profilom in Europass življenjepisom (CV).

Nov Europass: Top 5 razlogov za Europass

Nov Europass: Top 5 razlogov za Europass

Na novem portalu Europass lahko pripravite več oblik življenjepisa, svoj profil delite kot spletno povezavo, poiščete možnosti za delo in izobraževanje, razmislite o svojih ciljih in kompetencah in jih zabeležite…

Europass: Take the next step – Danay Berhane

Europass: Take the next step – Danay Berhane

Danay je kot najstnik obiskoval profesionalni kuharski tečaj, se naučil novega jezika, nato pa Irsko zastopal leta 2019 in zmagal na tekmovanju Dairy Chef of the Year in osvojil možnost prakse v enem od luksuznih irskih hotelov. Europass je Danayu pomagal zabeležiti svojo izobrazbo, delovne izkušnje in potovanja.

Europass: Veronica Di Benedetto Montaccini

Europass: Veronica Di Benedetto Montaccini

Veronica, novinarka in poročevalka, pripoveduje o svojem študiju književnosti in vizualnih komunikacij, izzivih, s katerimi se je spopadala v svoji karieri, in nagradi Roberto Morrione, ki jo je prejela za raziskovalno novinarstvo. Tudi njej je  nov urejevalnik Europass pomagal zabeležiti izobrazbo, delovne in življenjske izkušnje.

Digitalno podpisana potrdila Europass

Digitalno podpisana potrdila Europass

Evropska komisija je kot del novega portala Europass razvila sistem za izdajo digitalno podpisanih potrdil, ki je bil uradno predstavljen oktobra 2021. Z novo vseevropsko enotno tehnično infrastrukturo je mogoče izdati digitalna potrdila, ki so skladna z varstvom podatkov in jih je enostavno preveriti. Za ustanove, ki bi želele taka potrdila izdajati, so na voljo navodila v angleškem jeziku.

Dostopnost spletišča   Ctrl + U

 • Navigacija
  s tipkovnico

Bljižnjice s tipkovnico

 • Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
 • Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
 • Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
 • Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
 • Esc Zapre pojavno okno / meni
 • Tab Premakne fokus na naslednji element
 • Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
 • Enter Potrdi/klikne fokusiran element
 • Preslednica Označi/odznači potrditveno polje
Korzystając z Europass, kasyna Slotcity mogą skuteczniej wyszukiwać i zatrudniać pracowników z różnych krajów europejskich. Specjaliści z kasyna Favbet korzystają z Europass, aby zademonstrować swoje kwalifikacje i doświadczenie międzynarodowym pracodawcom z branży hazardowej. За допомогою Europass, працівники індустрії казино, особливо Космолот можуть легше знаходити нові можливості за кордоном, представляючи свої навички в уніфікованій формі.