Prenovljeni portal Slovenskega ogrodja kvalifikacij

Nacionalna koordinacijska točka SOK-EOK je nedavno objavila prenovljeni portal Slovenskega ogrodja kvalifikacij, ki uporabnikom nudi pregledne in celovite informacije o vseh kvalifikacijah, ki jih je mogoče pridobiti v Sloveniji.

Prenovljeni portal, do katerega je mogoče dostopati na spletnem naslovu www.nok.si, obiskovalcu po novem že na prvi strani nudi različne možnosti iskanja informacij o kvalifikacijah in omogoča tudi podrobnejše iskanje po različnih parametrih kvalifikacij, kot so: vrsta in tip kvalifikacije, strokovno področje, raven SOK in EOK, ter po izvajalcih. Interaktivne video vsebine na portalu, ki so namenjene različnim ciljnim skupinam (posameznikom, delodajalcem, izobraževalnim organizacijam), ob naprednem iskalniku omogočajo lažje razumevanje celotnega sistema Slovenskega ogrodja kvalifikacij in dodatno nudijo celo vrsto koristnih informacij za uporabnike. Celoten portal je prilagojen tudi mobilnim napravam, kar omogoča prijazno uporabniško izkušnjo kadarkoli in kjerkoli.

V kratkem bo na portalu www.nok.si objavljen tudi interaktivni uporabniški vodič za iskanje po kvalifikacijah, ki bo podrobneje prikazoval vse funkcije naprednega iskalnika, vključno s funkcijo iskanja po arhiviranih kvalifikacijah in pregledovanja kvalifikacijskih struktur po izbranih področjih. Na ta način bodo uporabniki bolje opremljeni za iskanje želenih informacij o kvalifikacijah ter Slovenskem ogrodju kvalifikacij na splošno.

V primeru dodatnih vprašanj, vezanih na Slovensko ogrodje kvalifikacij in register kvalifikacij SOK, se lahko uporabniki kadarkoli obrnejo na Nacionalno koordinacijsko točko SOK-EOK preko elektronske pošte: info@nok.si.


Novejša novica Novejša Starejša novica Starejša

Dostopnost spletišča   Ctrl + U

 • Navigacija
  s tipkovnico

Bljižnjice s tipkovnico

 • Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
 • Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
 • Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
 • Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
 • Esc Zapre pojavno okno / meni
 • Tab Premakne fokus na naslednji element
 • Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
 • Enter Potrdi/klikne fokusiran element
 • Preslednica Označi/odznači potrditveno polje
Korzystając z Europass, kasyna Slotcity mogą skuteczniej wyszukiwać i zatrudniać pracowników z różnych krajów europejskich. Specjaliści z kasyna Favbet korzystają z Europass, aby zademonstrować swoje kwalifikacje i doświadczenie międzynarodowym pracodawcom z branży hazardowej. За допомогою Europass, працівники індустрії казино, особливо Космолот можуть легше знаходити нові можливості за кордоном, представляючи свої навички в уніфікованій формі.