Toni Pugelj

Europass življenjepis iskalcem zaposlitve olajša prvo vnašanje podatkov in poznejše dopolnjevanje življenjepisa, mi pa lahko hitro vidimo, kaj je kandidat delal do sedaj in kakšne so njegove delovne izkušnje.

Toni Pugelj , direktor, Citypark

Zakaj pri iskanju kadrov uporabljate življenjepis Europass? 

Preprosto zato, ker je med vsemi življenjepisi najbolj pregleden in praktičen tako za iskalce zaposlitve kot tudi za delodajalce. Njim olajša prvo vnašanje podatkov in poznejše dopolnjevanje življenjepisa, mi pa lahko kaj hitro  vidimo, kaj je kandidat delal do sedaj, kakšne so njegove delovne izkušnje in podobno.

Ali pri izboru kandidatov za razgovor berete celotne življenjepise ali le posamezne dele? 

Življenjepis preberem v celoti. To je prvo sito, skozi katerega morajo vsi kandidati. Pri tem pomembno vlogo igra tudi spremno oziroma motivacijsko pismo, v katerem nam kandidat razkrije delček svoje osebnosti, stvari, ki jih iz samega življenjepisa ni mogoče razbrati.

Katere točke življenjepisa podrobneje preverite na razgovoru? 

Pogosto nič takega, kar bi bilo neposredno povezano z delom, ki ga bo opravljal, a odgovori mi veliko povedo kandidatovih sposobnostih komuniciranja, stopnji samozavesti, nastopanja pred ljudmi, o načinu njegovega odzivanja v nepredvidljivih situacijah in podobno.

Katere lastnosti, ki niso neposredno povezane s samim delovnim procesom, iščete pri sodelavcih? 

Glede na to, da smo v našem podjetju vsakodnevno v tesnem stiku z ljudmi, je seveda zelo pomembno, da so sodelavci komunikativni, prijazni, pa tudi kreativni in iznajdljivi. Vse te lastnosti jim pridejo še kako prav pri njihovih delovnih obveznostih.

Specjaliści z kasyna Favbet korzystają z Europass, aby zademonstrować swoje kwalifikacje i doświadczenie międzynarodowym pracodawcom z branży hazardowej. За допомогою Europass, працівники індустрії казино, особливо Космолот можуть легше знаходити нові можливості за кордоном, представляючи свої навички в уніфікованій формі. Korzystając z Europass, kasyna Slotcity mogą skuteczniej wyszukiwać i zatrudniać pracowników z różnych krajów europejskich.

Dostopnost spletišča   Ctrl + U

 • Navigacija
  s tipkovnico

Bljižnjice s tipkovnico

 • Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
 • Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
 • Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
 • Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
 • Esc Zapre pojavno okno / meni
 • Tab Premakne fokus na naslednji element
 • Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
 • Enter Potrdi/klikne fokusiran element
 • Preslednica Označi/odznači potrditveno polje